Забуте тепло

Потемніла в садах на деревах сумних позолота,
А холодні вітри так радіють, що літо пройшло...
Лиш осінні листки на землі, мов розсипані ноти
Зберігають для нас вже забуте останнє тепло.

Знов повітря дзвінке терпко пахне духмяним любистком,
І летять в небесах до далеких країв журавлі.
Знов палає вогнем горобини червоне намисто,
І жовтіє трава на холодній осінній землі.

За вікном сірий дощ, а в альбомі - усміхнені фото...
Літні сонячні дні не повернеш нізащо назад.
... Знов зривають вітри із дерев мовчазних позолоту,
І останнє тепло залишає незатишний сад...


Рецензии
Які яскраві вирази!

З повагою.

Наталья Любавина   21.07.2010 01:22     Заявить о нарушении