Нiч у Львовi

Танцює ніч під звук акордеону
І синім шлейфом огортає Львів.
Сувора вічність й штучний блиск неону,
Лунка бруківка, світло ліхтарів...

Десь плаче скрипка в затишній кав`ярні,
Цілують зорі левів кам`яних,
На варті часу статуї примарні
На тлі старих соборів мовчазних...

А під шатром нічних небес бездонних
Застиг на мить невпинний плин віків.
... Танцює ніч в обіймах вулиць сонних
І синім шлейфом огортає Львів...


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.