Ця нiч - наш рай

Ця ніч – наш рай. Ти в білому вбранні.
Жартую: „Не згубити б між акацій!"
(Бодай тоді відкрилося мені –
не дівчину вподобав я, а націю).

Вже й неважливо – чи настане день.
Рука в руці – і гайда на лани ті,
де всі зірки трояндами налиті
та й жевріють оселі де-не-де!

І не тому, що нічого сказати
ми мовчимо з тобою наодинці.
В такі хвилини думати годиться,
що мають вуха й білолиці хати.


Рецензии