Де ти?

Де  ти ?  Була  не  була ?
Серце  тріпоче,  як  ніч.
Нащо  казати  слова -
Серце  лишиться  тобі.
Йдеш  ти ?  У  сонячний  світ
Петрик-корівка   летить,
Може  останній  політ...
Скільки  залишилось  жить ?


Рецензии