нам ще не скоро ставати з1рками

ступила на м*яку постіль
вона ще пахла
тобою
ти залишвся на ніч в гостях
а я лежала
ледве живою
ти повернувся зранку і
тихо
хотів лягти щоб я не
відчула
але для мене це була
втіха
як тільки ліг.
зразу заснула.
зорі палали.
були маяками.
ти помолився сьогодні
якимись дивними
надто не рідними
словами
зорі однак палали.
показували дорогу блудникам.
а я залишалась лежати
у постілі.
мріючи про те що нам
ще не скоро
ставати зірками
ти ж падав
занадто часто
і занадто довго
лежав
мов мертвий
неживий
під ногами.
 


Рецензии