Щастячка б.. ,я бачу

  Примружу очі,-щастячка б мені,
  Відкрию,наче бачу,
  Яка ж я рада,шо в такім житті,
  Я зряча!

  Та хожу наче кролик,вухами здрига,
  Боюсь всілякого нахабства,
  Хоча і знаю,що після доща,
  Очищення і знову в рабство..

  Де хтось тикне,-ти хто така?
  Ти хто така,ти що за нас мудріша?
  Ми обкрадаємо тебе,
  А ти собі ніщуй до смерті,грішна..

  Зітхну,
  Примружу очі,-щастячка б мені,-попрошу,
  А відкрию,бачу,
  Коли б воно було у кожній так душі
  В простім,те щастя,все б текло тоді інакше.

  Чи за таку що є,ми тут любов страждаєм,
  Вона вся з заздрощів,пихата,як війна,
  Шепоче у ві сні,-дай яду,яду в чоколяду,-
  Сама простягне,-На..а..а,
  Вмираючи від тих закляттів,
  Де б кожну пиху тільки частувать..
  Переплелося все!Хто знає,
  Може щастя сюди ні на хвилину
  Більше потім не зайде!


Рецензии
Грустно, очень грустно. Спасибо вам Карина!
С уважением..........................Серёга.

Пилипенко Сергей Андреевич   22.06.2011 21:12     Заявить о нарушении
Ну,бывают такие минуты и это из серии-правда))))
У меня сегодня золотой день,на стихи ру с Вами общаюсь-очень рада!!!
Спасибо,Сергей!

Карина Ри   22.06.2011 21:56   Заявить о нарушении