Я - твiй малюк!

Я – твій малюк! Візьми мене до рук!
Я не кричатиму – я буду посміхатись!
До тебе як до мами пригорнусь:
і тілом, і душею, і літами…

Ти на ніч мені казку прочитай!
Я не засну. Приспи мою тривогу!
До губ прилинь губами, очі ж хай
крізь образ твій в житті шукають Бога!

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии
Владимир, очень нежное стихотворение.Творческих успехов Вам!
С теплом, Алина Мозжерина

Алина Мозжерина   27.09.2018 22:09     Заявить о нарушении