гiлля родовiдного дерева

Наші коні іржуть, мов крадені,
і у нас на душі не спокійно,
бо гілля вже до купи складено,
наче руки на грудях покійника.

...Ми із мандрів таки повернемо,
тільки холодно буде вдома…
Не гілля – родовідне дерево
відпалало у полум’ї тому.

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии