Вечiр мiстом iшов

Вечір містом ішов
(синьоокий,
з рожевим писком)
в шароварах, обмазаних
білими плямами хмар.

І тремтіли з образи
заграви,
мов губи хлопчиська –
йому місяць, як вухо,
якийсь перехожий нам’яв.

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии