Весна мiж лiктiв блискавок

Де провалля, неначе виразки,
а життя, ніби дно, пусте -
розгинались у ліктях блискавки
та у розпачі били степ.

(Глум лягав на лани незаймані).
Грім, як вирок, гучав над ним.
Так складала весна екзамени
зимним голосом льодяним.

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии