Серце край дороги

Їй для бою вистачило б відчаю,
а краси – зніматись у кіно.
Голосує край дороги дівчина –
серце зупиняє – не авто.

Диригентом видалась освіченим
у оркестрі змилених машин.
Кожен змах її руки – освідчення,
подорожня музика душі.

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии