Приiду я iз Харкова

Приїду я із Харкова
у Запоріжжя. Вдома
враз музикою раковина
наповниться, мов домра.

І рушнички щенятами
об тіло стануть тертись.
І посуд всі прощатиме
ним кинуті протести.

Годинник, як і мама,
заквапиться на кухні.
І будуть гості з нами,
і часто дихать кухлі.

А тільки ляжу спати,
аби було м’якіше,
мені підстелить мати
рядно із білих віршів.

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии