Лiтература на карантинi

„Картина на реставрації” –
напис на місці картини.
Усе відновлять художники:
і фарби, і полотно.
Та як відновити мову без участі нації?
„Література на карантині” –
табличка замість літератури,
мов знак „ходу немає” на виході з метро.

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии