Коли моe життя, немов цеглина

Но завтра ты пойдешь на кирпичи
У каменщика под рукой беспечной.
Омар Хайям

Коли моє життя, немов цеглина,
Безсило на бруківку упаде –
На долю постаріє Україна,
На сина побіднішає за день.

І в ту безжально-неминучу днину
Хай віти скимлять траурним дощем,
Бо покладуть зі мною в домовину
І України часточку іще.

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии