В хуртовинi ярмарку

Серед шалу в хуртовині ярмарку
дівчина чи молодість свята,
ніби долі, продавала яблука –
стиглі зорі, що дала весна.

Виривала в неба із-за пазухи,
а тепер вже й осінь відцвіта...
Яблука нестриманість виказують,
ніби позіхають,
а вона –
всіх вітає, наче зобов’язана.

І дивлюсь на неї, як на суджену,
як на суд жену
своїх думок.
Яблуневі зорі розгалужені
серце пропікають до дірок.


Рецензии