Спогад. Краплина ранила плече

Краплина ранила плече –
То плаче гілка.
І спомин зіркою пече
Зрадливо-гірко.

Я пам’ятаю кожен рух
Твого обличчя,
Коли горнулась ти до рук,
Любов незвична.

Я цілував твої уста
Вогненним вітром.
Нам осінь виткала листа
З духмяних квітів.

Щось шепотів тобі дощем
Я про кохання.
І наростав у грудях щем,
Що ти остання...

автор - Володимир Віхляєв


Рецензии