коли ти повернешся

Тиждень тремтіння, тиждень очікувань свята...
Кожен концерт дощу вважається знаковим.
Знаєш, душа моя стигла босими п'ятами
Разом з тобою ночима гуляла Краковом

Знаєш, слова мої теплі (для Бога - загрозливі),
Що цілували руки твої есемесками,
Витекли з серця. Події не прагнуть розвитку,
Життя у столиці без тебе застигло фрескою.

Знаєш, я майже не плачу - ти на екрані.
Все в мене добре, буде ще краще зрештою...
Тільки не думай, не буду я мила й слухняна,
Коли ти повернешся! =)))


Рецензии