Душа

Стою. Дивлюся в ночі даль.
Душа солона і гаряча.
У гості знов прийшла печаль,
І вітер в серці знову плаче.
Холодне тіло на підлозі.
Гаряча ванна у крові,
І дивна пані на порозі -
Думки не ті у голові...
Шматок від серця відломила,
Я віддала його тобі,
Та марно все це я зробила,
Краще б зоставила собі.
Мої думки, як і раніше,
Твої думки в полон схопили.
І все було б тоді простіше,
Якби я мала досить сили...
Нутро моє тепер в рубцях,
Душа порубана лишилась.
Її покинув навіть страх,
Й змія у серце заточилась.


Рецензии