***

Кемнен, канын эчэсез сез?
Нигэ аны рэнж,етэсез?
Авыр хэлдэ утырганда,
"Кая барыйм", - уйлаганда,
Кемгэ килден, ярдэм сорап?
Кем кул бирде син,а карап?
Уз баласын ташлап китеп,
Син,а зур йорт салып бирде?
Авызын,ны кыйшатырма!
Ул синенн, абыен, була!
Эле астан ут йортэсен, -
Тамуг утны кабызысын,!
Изге кешене рэнж,етмэ!
Авыр сузлэр ан,а эйтмэ!
Изге кеше тузэр, йотар...
Тормышын,ны уксез бутар!


Рецензии