Requiem for a dream

I saw a knight...
tonight...
i fight...

With him...
I nearly with mind...

I'll be a kind...
at left...
at right...
and sight!!!

I saw a knight...
At night...
Beeside my mind...

I kill him...
Oh my kind...


Рецензии