В червонiм намистi

В    зеленому   листі,
мріють в холодочку,
в  червонім намисті,
вишні    у    садочку.

В   ті   вишневі   очі,
промінь      заглядає,
в      ягідки     дівочі,
серця  сік     вливає.

Спіють, червоніють,
ласощі       вишневі,
вічність щиро сіють,
світанки        рожеві


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.