Хто я

Хто я є, і як живу
Нехай вся країна знає,
Що вірші я пишу,
І пісні співаю.

А сама я із села,
Освіти вищої не маю.
Та не така вже тупа,
Як усі думають.

Мрії мої нездійсненні,
Бо не маю бабла.
Та про них не забуваю,
Бо це все мое життя.

Були втрати і печаль,
Було і горе-
Так, що хотілось кричать
Все зтерпілось і пройшло

Та життя іде далі,
І живу як жила,
Пізнім вечором вірші
На папері викладаю.

             Р.К.В.


Рецензии