Т нь

ти була для мене
апаратом штучного дихання
наповненим вуглецем
відімкну тебе ніжно
відокремилась
гордо й незалежно
й незакомплексовано
я більше не така як ти
хіба ми були схожі?
ти кажеш так
я кажу ні
ми були схожі
як тінь
і її перехожий


Рецензии