Як виконати мiсiю свою?

Як виконати місію свою?
Бува – здається зовсім це не треба.
Щось снів не бачу навіть коли сплю.
А як прокинусь знов питаюсь в себе:
Як маю працювати з жаром я?
Горіти не на близнюках полінах.
Читати не на іменинах короля,
А творчість креслити на обличч мінах.
2003


Рецензии