Випуск

Сьодні був останній дзвоник,
Я отримав атестат.
В небо кульки полетіли.
Як великий стратостат.
Що таке це, не питайте
Краще далі прочитайте.
Для усіх була вистава.
Потім була пита кава.
Згодом піду в ресторан.
Буде смажений фазан,
А можливо і не буде.
Зате буде перше й друге.


Рецензии