До речi

А щоб зробити світ добрішим,
Треба самим хоч щось робить.
І щоб добро було повнішим,
Я хочу тему цю змінить.
Про добре можна написати,
Про світло, вітер і про сміх.
Та може годі маскувати...
Про що ж тоді мені писати?
Про них, про себе чи про всіх?
Тому обрав я сміх і вітер,
Разом з набором різних літер.


Рецензии