Не бачила багато лiт...

Не бачила багато літ
Як навесні цвітуть сади.
Одні сніги... холодний лід
І напівмерзлої води.

Чомусь немає цвіту в снах,
Теж не приходить у видіннях,
А появляється лиш страх,
Що не побачу це творіння.

Так довго живе мрія в мрії.
Час віддаєш земним турботам,
Вони цей час жеруть як змії,
Життя віддавши, більш скорботам.

Як оглянулась – безліч літ
Не бачила я цвіт садів,
Одні сніги... холодний лід.
Волосся сиве... мрії дів.

                2009 р.


Рецензии