***

Час праводжу з бырлам разам
На душы цяпло и добра
Запiвон сягдня з газам
На закуску рыба вобла

И сябры со мной таксама
Хто пра што вядуць размову
Не зачынiлася-бы крама
Бо яшча адну и добра

Пойдзем разам у «Надзею»
Ды па пiву чыста
Бырляную суппер фею
Тут сустрэнiш быстра

Пасля пары цыгарэтак
Пачуццi нiбы на крылах
Падару камусцi кветак
Цi заражу нагой у затылак

Нейки фраер у пагонах
Раскрывае ляпу смела
Щас палучыць ен па храпах
А за «Надзеяй» дзеука села
Незразумела мне чаму?
Калi працуе прыбiральня
Яна прысела тут чаму?
Вiдаць Яна проста абарзела


Рецензии