Тост, поздоровлення жiнкам...

Плине  життя,  минають  роки,
Все  ж  не  потрібно  сумувань,
Бо  що  за  жінка  в  двадцять  років?
Про  це  ж  говорим  й  в  тридцять  п’ять 

І  в  п’ятдесят    вона  ще  тягне,
Все  господарство  на  собі,
Коли  ж  розквітнути  їй  стане?
Мабуть  не  менше  Ста  П’яти..!

 


Рецензии