Здивованi суцвiття

Із року в рік -
Здивовані суцвіття -
Квіти сонця, що
Спалахують вночі.
Хоробрий вершник Матіола
Мчить крізь тумани золоті.
Ми справді дивні,
Сповнені ілюзій,
Забуті кимось,
Кинуті у світ.
І прокидаємось щоденно.
І прокидаємося навіть у вi сні.


Рецензии