Небеса

Спостерігаючи за світом
Із чужого вікна,
Я бачу тільки чисте небо
І там нікого нема.
Нема там ангелів і Бога,
Не їсть врожай там сарана...
Я бачу тільки чисте небо
І там нікого нема.

Нема ні світла, ні тьми,
І там не плачуть жінки,
Немає миру й війни,
Там не розгулюють сни.
Немає снігу й зими,
Немає літа й весни...
Там тільки небо,
Й там не розгулюють сни.

Немає зла і добра,
Немає зірки і хреста,
Нема любові і тепла.
Обличчя Милої нема -
Бо не гуляє там Вона,
І там не знали смак вина...
Я бачу тільки небеса,
Коли дивлюся із вікна.


Рецензии