Hopelessness

Hopelessness

The light, once strong,
Now’s gone.

No hope, dark sight,
Just night.

Four walls, no door,
Black floor.

No room, so dark,
Feel stuck.

No air, can’t breathe,
I cease.

Liana Kuperman
October 8th, 2009
(bad day)


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.