Уявiть

Уявіть, ніде навколо
Взагалі нема лихого.
Всі всіх люблять, поважають
І завжди допомагають.

Нема страху, нема злості.
Хтось на дворі грає в кості.
Сонце сяє, хмар немає.
Може десь таке буває?!


Рецензии