Про вiдноснiсть

Все відносно на Землі.
Та що таке відносно взагалі.
Сама відносність теж відносна.
І якщо так, чому така вона?

Виходить, що відносно те,
Що все відносно.
Тому не складно зрозуміть,
Що все таке, як воно є.


Рецензии