Знаки

        ***

З  наю, дороги іншої немає,
Н  авіть якщо несправедливо,
А  зарт приходить під час гри,
К  рутить рулетку вправо й вліво.


         ***

Д  алеко звідси,
У  середині десь нас,
Ш  маточок всесвіту,
А  ми - навколо нього.

         ***

К  охання личить всім,
А  доля у всіх різна,
Р  оби свій вибір,
М  аєш зрозуміти
А  бстрактність почуттів.

         ***

Д  ля мене вибрано лише одне,
О  скільки я погоджуюсь з усім,
Л  ишається лиш йти.
Я  маю все здійснити.

      


Рецензии