Випускний бал

Музика Галини Клиновської

Згадаймо, як у перший раз
Ми поспішали в перший клас,
Почавши цей цікавий шлях
З букетами в руках.
Ті роки миттю пронесло,
Здається, вчора це було…
І ось на вечір кличе нас
Шкільний прощальний вальс.

          ПРИСПІВ:  Бал випускний, бал випускний,
                Непомітно роки пролітали,
                Бал випускний, бал випускний,
                Ми нарешті дорослими стали.
                Бал випускний, бал випускний,
                Сяють очі і пісня дзвенить,
                Тут і смуток і радість у серці
                і незвана сльоза забринить.

Були й тривоги мамини
І нелегкі екзамени…
Який хороший, дружний клас
Всі роки був у нас!
І дорогим учителям
Низький уклін, спасибі вам
За те, що ви любили нас!
Ми не забудем вас!

          ПРИСПІВ.

Дівчата – білі лебеді
І хлопці – ставні легіні,
Як пташки вранішні, летять
Світанок зустрічать.
І хтось шепоче: «Прощавай…
Шкільні роки не забувай!»
Лети, кружляй, останній вальс!
Майбутнє кличе нас!

        ПРИСПІВ.

2003 г.


Рецензии