Так цiкаво, що аж смiшно

Вірш цей класний і смішний,
І цікавий й не страшний.
І про небо, і про Сонце,
Й про відчинене віконце.

Тож прокинулося Сонце,
Відчинило те віконце.
Одягнулося, поїло
Й на роботу полетіло.

Сонце Місяць підмінило.
І одраз посвітліло.
Працювало, їло, пило,
Ввечері пішло-
Стемніло.
Знову з Місяцем зустрілось.
А в наступний день спізнилось.


Рецензии