Через годину

Через годину
Не буде і сліду
від цього "вірша"

Про сіру калину
Про білу тканину
І просто слона

А може і буде
Ще точно не знаю
Тож ось він цей вірш

Тут рифми не буде
І змісту не буде
Слон бачить все чорнобілим

Калина червона
А він бачить сіру
Тнанина рожева
А він бачить білу

Ось впринципі й все
Й не читайте ви це


Рецензии