Like an angel not to be?

I am writing to you, as in a trance;
Tearing the veil from the soul,
As a servant of silent crime
As the captive angel sinned,
Typed into the flesh, that both chains,
Tormented face, eclipsing the trap,
And the only voice soaked in blood,
For the life of men as the wounds?

I am writing, hoping for forgiveness,
On the breath of freedom, sun ray
And I know that only death
It is my duty before the sky I will return.
But why are you saved, a nun,
My sinful waist, brushing wings?
Now hopes to revive,
I do not see never!

Why, novice, kissing,
In the mouth of me, about what I should do?
You're just bitter cold,
All my fault, I do not forget-
Those golden arches places
Where you will not ever
Two blue skies, my bride,
I've lost, and forever!

Как ангелом не быть?


Пишу тебе, как в исступленье,
Срывая пелену с души,
Как раб немого преступленья,
Как пленный ангел, согрешив,
Впечатан в плоть, что как оковы,
Терзает лик, затмив капкан,
И только голос залит кровью,
За жизнь людскую сколько ран?

Пишу, надеясь на прощенье,
На вздох свободы, солнца луч,
И знаю я, что только смертью,
Мой долг пред небом я верну.
Но ты зачем спасла,черница,
Мой грешный стан, задев крыла?
Теперь надежды возродиться,
Я не увижу никогда!

Зачем, послушница, целуешь,
В уста меня, о как мне быть?
Ты только горечью остудишь,
Весь мой порок, мне не забыть-
Те золотые арки места,
Где ты не будешь никогда,
Ту синь небес, моя невеста,
Я потерял, и навсегда!


Рецензии