Шутка

Мої очі задивлені в вічність (Жарт)

Мої очі задивлені в вічність.
І не знайду я вже глибини –
Мою душу поглинула ніжність,
Я загублена геть в дивині.

Мов у дзеркалі, бачу я очі
Такі ж самі, як сині мої,
І безмежні, мов літнії ночі,
І приємні, мов теплі краї.

І я вірю в свою унікальність.
Вічність з пилу мене підняла,
На душі вже без осаду радість,
Геть не зимно, там квітне весна!

І шепоче ця вічність до мене,
Серце чує тих слів баритон,
Їх спокуса гуляє по венах.
Він мені : «Помилився, пардон.»


Рецензии
Yes! В свою уникальность надо верить всегда, потому что так оно и есть.

Сергей Акияма   29.05.2010 22:02     Заявить о нарушении
Абсоллютно с тобой согласна! Спасибо за отзыв!

Аромат Кави   31.05.2010 23:45   Заявить о нарушении