Мамо

Мамо рідна і кохана,
Ти пробач мене за все.
Мое серце завжди з вами-
Сімя моя-життя моє.
Пробач за те,
Що я приношу біль.
Я серцем цього не бажаю
Та що зі мною я не знаю.
Серце моє і душа
Завжди з вами.
Пробачте рідні ви мене,
Пробачте моя мамо.

             Р.К.В.


Рецензии
Кристино, дуже добре написала. Душею...
З повагою.
Тоня.

А.Назаренко   01.07.2010 05:13     Заявить о нарушении