Коханий

Коханий, аж до болю.
Аж до сліз.
Коханий аж до сміху
та екстазу.
Коханий вдвох, і на
очах у всіх.
Коханий так природньо
і одразу.
Коханий мною за усіх забутих,
за зраджених, ображених, минулих.
За тих, кого кохала і спинилась,
і тих, від кого зовсім відвернулась.
Коханий...я смакую слово це,
Як по ковтку дорогоцінні вина.
З тобою поряд відчуваю себе цілою.
Без тебе -чомусь тільки половиною.


Рецензии