Як схочеш...

Як схочеш, то не буду більш Твоєю,
Як схочеш - то не буду більш кохати.
Тоді вже не залишиться тієї,
Яка весь світ могла подарувати.
Як схочеш - буду змушена забути
Твій голос...Твої очі...Твої губи.
Як схочеш - буду здатна розвернутись
Й піти у далечінь собі на згубу.
Але якщо чогось вже схочу я...
Тоді Тобі несолодко прийдеться,
Бо буду я боротись до кінця,
І після, якщо може доведеться.
Ти мене вабиш всім своїм єством.
Від Твого запаху я просто шаленію.
Тому пишу Тобі такі вірші.
До Тебе хочу. І про Тебе мрію.


Рецензии