Вiриш?..

Я дурію, коли я розумію,
Що я хочу тебе, муркочу.
Заходжу в кімнату -
Твій запах збиває з ніг.
Як ти міг мене
покинути хоч на хвилину?!
Я загину без тебе,
Без очей, без рук, без
твого запаху і голосу.
Поле - колосу, небо - хмарці,
а ти - мені. Згоден чи ні?
Бери мене в свої руки;
Розлука - то муки.
Я не вмію покидати,
Знати, що не зможу тебе
бачити тепер, і завтра, і навічно.
Зустріч віч-на-віч у юрбі.
Ти потрібен мені, а я тобі.
Віриш?


Рецензии