Хвилина

Що ти значиш в моєму житті?
Лиш приємну хвилину.
В порівнянні з роками хвилина - ніщо.
І коли ти пішов, то здавалось,
Що зараз загину.
Та хвилина пройшла
І біль за нею пішов.
Науковці вважають, що серце
лиш м'яз і не більше.
Ми тренуєм його у коханні, ненависті, злі.
Коли серце, як пташка, з грудей вилітає...
Ми тренуєм наш м'яз, як всі м'язи малі.
Я не вірю у те,
що кохання - лиш голі гормони.
Лиш хімічна реакція в тілі - і все.
Може, я просто більш романтична людина,
Вірю в те, що це щастя мені принесе.

Хай любити ми будем одну лиш коротку хвилину,
Але час для людей неоднаково йде.
Може здатися нам, що століття пролинуло,
А тоді я піду. Чи ти від мене підеш.


Рецензии