Пiд звуки блюзу

 
Можливо, я сьогодні буду дивна.
Шикарна,  ексцентрична, вольова,
Можливо, трохи мила, трохи вірна,
Багата на мовчання… чи слова?

У стилі блюзу буду танцювати,
А може і співати? Хто ж те зна?
Я хочу як Едіт Піаф співати,
В душі холодне літо… чи весна?

Я буду епатажна і колюча…
Або гірка, неначе шоколад.
Я буду твій холодний розум мучить –
Вбивать і будувати на свій лад.

Можливо, я сьогодні буду дивна.
Дурна, щаслива, може навпаки…
Але не буду, знай, я більш наївна.
Я перебірлива. Багата на смаки


Рецензии
Круто, очень понравилось!

Осенние Записки   28.09.2011 18:38     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.