Висота

Куди тікають дні - незрозуміло,
Кудись за обрій, синій небокрай.
І календарні дати невловимі
Зникають рік за роком. Ти звикай.
Життя, що рік - ще швидше буде плинуть.
Його ніхто не здатен наздогнать.
Та ти, будь-що, назад не обертайся,
Лети вперед - за синій небокрай.
Здаватись буде, що уже у цілі,
Що скоро досягнеш своєй мети,
Не зупиняйся - рухайся ще вище,
Стрибай, і ти досягнеш висоти.


Рецензии