Довiра

Серце калатає, мене не питає,
А чого воно є так - мало хто те знає.
Швидкий погляд в очі - "Спокійної ночі":
Розум знов застерігає, а тіло знов хоче.
Якби я не мала того, що мене спиняє,
Де б я була, хто б я була - ніхто не знає.
Важко втриматись спокуси - але я те мушу,
Бо, торкнувшись мого тіла, наплюють у душу.
Я не вмію довіряти. Нікому не вмію.
Звідки те взялось у мене, я не розумію.
Мабуть, то життя навчило - награвся й покинув.
А може час ще не прийшов -
Ти мене не стрінув.


Рецензии