Я тебе люблю

Як важко іноді на світі жити,
Коли бува нема кого любити.
Коли любов мене переповняє,
А чи комусь потрібна - я не знаю...
Як легко іноді на світі жити,
Коли в твоїх очах я бачу вітер,
Коли тебе я можу обійняти
І так посеред міста вдвох стояти.
І коли спиш - торкнутись до щоки,
А ти прокинешся від лоскоту руки.
Крізь сон всміхнешся і відкриєш очі -
Не спатимем тепер цієї ночі.
Коли ти вперше прошепочеш тихо
Мені на вушко "Я тебе люблю".
А я захочу вперше відповісти:
І я тебе, коханий. Тебе лю...


Рецензии