Скажи, що менi робити...

Скажи, що мені робити,
Як знову я схочу до тебе?
Скажи, де сонечку жити,
Коли розіб'ється небо?
В єдиного тебе поради
Я хочу спитати, юначе.
Хто винен: ти чи доля,
У тому, що дівчина плаче.
Скажи мені, милий хлопче,
Чому так нелегко жити?
Чому дуже часто люди
Не можуть взаємно любити?
Кохати когось донезтями,
До втрати себе і світу,
Щоб боляче серцю було
Окремо від іншого жити?..


Рецензии